sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Cum sa devii maestru in limbajul trupului


La suprafata, seductia este strans legata de comunicare.Una fara cealalta nu pot exista pentru ca daca vrei sa seduci, n-ai sa poti face asta fara comunicare.Oamenii cei mai seducatori sunt cei care comunica cel mai bine; transmit atat de bine emotiile incat, dupa un anumit nivel, femeile asociaza mesajul primit cu persoana care il transmite.
Cuvintele nu reprezinta decat 7% din comunicare.38% tine de intonatie, timbru vocal, tonul vocii etc iar 55% tine de cea nonverbala.
Cele mai profunde emotii nu pot fi descrise in cuvinte.Cei mai seducatori barbati sunt cei care au ceva in plus fata de ceilalti.Aici nu ma refer la frumusete, nici la inteligenta, cu atat mai putin la textele culese de la PUA celebrii.Nu este altceva decat limbajul trupului.
Exista nenumarate situatii cand stai de vorba cu o femeie, spui ceea ce trebuie la momentul respectiv, dar dintr-o data, ea pleaca invocand un motiv stupid, sau te respinge fara sa te astepti.Te intrebi – Oare unde am gresit?.De cele mai multe ori nu e vorba de ce ai spus: fiecare detaliu legat de limbajul trupului este important in intregul process de seductie.
Primul element care ar trebui luat in seama cand stai de vorba cu cineva este sa ii arati ca esti deschis si nu pui nici un fel de presiune.Sa dau un exemplu.Daca te duci sa intrii in vorba cu o femeie si stai fata in fata, corpul tau fiind paralel cu al ei, esti perceput ca fiind agresiv.In schimb daca deschizi unghiul format de trupul tau si al ei (rasucind-ul putin), aceasta situatie se va schimba spre binele tau.
Atitudinea noastra spre deschidere se poate exprima cu ajutorul partii superioare a corpului (de la mijloc in sus)
.Aici apare un concept foarte important, si anume: OGLINDIREA, care inseamna sa urmam miscarile celei pe care vrem s-o seducem, atat la nivel constient cat si la nivel inconstient.
De ce si la nivel inconstient? Foarte simplu: cand facem raport cu o femeie si suntem conectati unul cu celalalt, de multe ori imi dau seama din asta cand observ ca ea ma oglindeste perfect: daca eu stau intr-o anumita pozitie, sta si ea la fel ca mine, daca schimb pozitia o schimba si ea, eu imi misc o mana, isi misca si ea, scot telefonul si ma uit, se uita si ea dupa cateva secunde, inclin capul, fata face la fel etc.
Asta inseamna oglindire, dar la nivel subconstient, pentru ca ea nu face intentionat, doar este conectata cu mine.Il putem numi si raport.
Nu prea conteaza cine pe cine oglindeste.Daca tu faci asta ai sa observi ca mai tarziu te va oglindi ea pe tine fara sa-si dea seama, semn ca este atrasa de cel cu care vorbeste.
Intotdeauna incerc sa observ cat de atrasa este femeia prin gesturile pe care le face, dar mai ales daca ma oglindeste.Daca inca nu o face, stiu ca mai am putin de munca, si incep eu sa o oglindesc, urmand sa observ apoi schimbul de roluri.
O atitudine de seductie foarte puternica, si total inconstienta, este faptul ca atunci cand vb cu cineva, nu ne uitam drept in chipul ei, ci luam o pozitie usor decalata, ca sa comunicam cu ochiul stang.Este vorba despre un fenomen foarte subtil, dar usor de observat.
Exista 4 niveluri de comunicare si anume: 

1: Comunicare verbala
2: Comunicare nonverbala (constienta)
3: Efectele subliminale ale comunicarii verbale si nonverbale (semiconstiente)
4: Imagini subliminale (inconstiente)
Cele mai complexe sunt 3 si 4; la nivelul 3, imaginile vizuale pot fi observate cu ochiul liber, dar sunt la nivel subliminal, iar la nivelul 4, informatiile sunt imposibil de descifrat la nivel constient, fiind percepute doar de creier.
Cei care intradevar se pricep, folosesc total inconstient aceste 2 doua tipuri de imagini, ceea ce ii face sa devina irezistibili in fata femeilor.
Cand doua persoane intra in contact , intotdeauna are loc o transmitere a dispozitiei.Fara sa iti dai seama, imiti expresiile faciale si alte semnale nonverbale ale femeii de care esti foarte atras.Din pacate (sau din fericire), multe din aceste expresii faciale nu poti fi reproduse intentionat.Creierul le inregitreaza fara ca tu sa fii constient de ele.
Daca suntem relaxati, bine dispusi, veseli sau suparati, toate acestea se transmit asupra celuilalt, iar chipul celeilalte persoane va prelua expresia chipului nostru.De aceea, indiferent unde mergi si ce ganduri ai, nu trebuie decat sa adopti o atitudine pozitiva, si sa zambesti cat mai mult.
Atingerea subliminala
A seduce inseamna si “a atinge”.De ce spun asta? Pentru ca nu poti atinge decat persoana cu care te simti bine.Crede-ma ca nu e chiar atat de usor pe cat crezi.
Persoanele care se ating fizic o fac pentru ca sunt destul de apropiate.Atingerea intensifica apropierea, insa doar cu o conditie: persoana atinsa usor nu trebuie sa fie constienta ca a fost atinsa.Multi nu inteleg asta.Da, este un lucru bun ca o faci la nivelui ei constient, dar doar pana la un punct, pentru ca altfel nu pari decat un disperat, nereusind decat sa o respingi.
Atingerile despre care vreau sa vorbesc dureaza in jur de o secunda sau chiar mai putin.Dar acest interval este mai mult decat suficient pentru a fi perceput de creier.
Cand femeia este atinsa, fara sa-si dea seama (indiferent ca ii pui mana la spate, pe umar etc), de obicei trece cu vederea gestul fara sa-si aduca aminte de el.In creier are loc anumite procese iar acest gest se transforma in atractie, aceasta fiind asociata cu tine.
Barierele mentale
Ce sunt barierele mentale? Sunt obstacole care pot aparea in intregul proces de seductie.
Sa va dau un exemplu: Aveam un prieten pe nume George.Se ducea la sala, arata foarte bine.Stia sa se imbrace.
Dar imi tot povestea ca avea o mare problema, si nu reusea sa obtina mai mult de o intalnire cu ele.De fiecare data isi dadea interesul, facea totul ca la carte dar era foarte timid.Nici macar nu se saruta cu ele.In realitate, ceea ce facea el era sa transmita femeilor nesiguranta, sentimentul ca il pot controla, nefericire etc.
Normal ca aceste elemente se transformau intr-o bariera afectiva.
Trecuse mult timp pana cand a inteles ce insemnau toate astea.Binenteles ca a face o schimbare majora nu ia cateva zile.Aceasta se poate realiza chiar in ani.Dar daca esti constient ca felul tau de a fi se transforma intr-o bariera mentala, atunci trebuie sa te schimbi.Nu pentru femei, ci pentru tine.
Barierele create in creier se vad pe corp: in momentele cand o femeie se inchide, corpul reactioneaza si prin mancarimi usoare in mai multe locuri ale chipului si ale corpului.
Cum ne dam seama de ele? Cand observam ca femeia se scarpina in urmatoarele locuri ale corpului:
-in spate
-in partea din spate a piciorului
Femeia simte nevoia inconstienta sa se apere de dorintele barbatului sau doar de simpla prezenta a lui. Creierul trimite semnale catre inima, iar aceasta pompeaza mai mult sange in picioare, pentru a accelera mersul.
-la baza nasului
Daca o femeie se scarpina in aceasta zona sau isi ciupeste narile, inseamna ca simte o oarecare respingere fata de tine
-gat.
Elementele si gesturile care arata atractie
La nivelul chipului putem observa urmatoatele semnale pozitive daca fata este foarte interesata:
-stralucirea ochilor, care au tendinta sa se umezeasca, aratand mai luminosi.
-pupilele dilatate, arata dorinta.Se intampla ca pupilele noastre sa se dilate, prin simplul fapt ca femeia are la randul ei pupilele marite.Este un process natural de transmitare a sentimentelor.
-asimetria chipului, un ochi pare mai deschis celalalt mai putin, una din sprancene este arcuita etc.Aceasta asimetrie nu dureaza mult, chiar daca femeia ramane in continuare interesata.Dar daca ai observat-o nu trebuie decat sa te bucure pentru ca femeia transmite multa afectiune, deci reprezinta un important indiciu de interes.
-miscarea limbii pe buza de jos exprima dorinta sexuala.
-trecerea mainii prin par arata interesul ei fata de tine.Dar nu este intotdeauna perceput ca un indicator de interes pentru ca multe femei isi trec mana prin par doar pentru a-l aranja sau datorita narcisismului lor.
-palma sau palmele sunt deschise catre tine, este iar un gest care arata dorinta de apropiere.
-tragerea de o suvita de par in directia ta
-scarpinatul varfului nasului, a urechii, a barbiei sau a obrazului inseamna dorinta sexuala
-zona aflata la mijlocul gurii, desupra buzei de sus (care se mai numeste si Arcul lui Cupidon), reprezina partea cea mai sexuala
-deasupra gurii, in zona mustatii atunci cand femeia este excitata de dominarea si de puterea masculului.Cand este enervata se scarpina la stanga si dreapta gurii.
-umezirea buzei de jos inseamna dorinta sexuala pura
-scarpinatul sanului stang: dorinta puternica de apropiere afectiva
-micromangaierea sau mangaierea bratelor: dorinta pe care o simte ea, si ar vrea sa o simt si eu.
-mangaierea exteriorului bratelor atunci cand femeia vrea sa fie mangaiata de tine
-cand sta picior peste picior iar cel de deasupra este indreptat catre tine, inseamna ca este interesata.
Am incercat sa nu scriu prea multe pagini pentru a se putea invata mai usor.Scurt si la obiect.
Ceea ce trebuie sa stii pentru a observa daca ea este sau nu interesata de tine.Sau ce trebuie sa faci tu in legatura cu limbajul corpului pentru a creea atractie.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu