duminică, 8 ianuarie 2012

Sfarsitul-Un nou inceput


Ce ar mai fi de spus acum, la final ?
        Traim vremuri deosebite. Vremuri in care este necesar sa ne ‘provocam’ credintele pe care le avem despre lume si viata – altfel, in curand, ne vor provoca ele pe noi. Vremuri in care oamenii incep din ce in ce mai mult sa-si aminteasca cine sunt ei cu adevarat si sa aplice principiile fundamentale ale vietii.
        Cea mai importanta investitie pe care o putem face astazi consta in procesul neintrerupt de invatare si educatie, precum si de cautare permanenta a ideilor inovatoare. In procesul de cunastere de sine, dezvoltare personala, sanatate si comunicare. Avem in ce sa investim.
       Se spune ca o modalitate de a prevedea viitorul este sa observi lucrurile care iau amploare. Ceea ce se intampla in acest moment – avantul pe care il ia procesul de ‚trezire’ a constiintei – ne indreptateste sa consideram ca acesta este viitorul minunat al omenirii.
       Neale Donald Walsch, autorul ‘Conversatiilor cu Dumnezeu’ spunea, intr-una din cartile sale : “Procesul de modificare a constientei, de crestere a constiintei intregii planete este un proces incet. E nevoie de mult timp si multa rabdare. De multe vieti, de generatii. Dar incet- incet el se produce, pe nesimtite.
       Niciodata pana acum in decursul intregii vieti a neamului omenesc nu a existat un moment atat de bogat in posibilitati, atat de deplin in ‘provocari’, atat de pregatit pentru a oferi o viziune limpede si captivanta.Avem tehnologia, informatia, intuitia necesara – si avem nevoie doar de un mic impuls, cineva care sa ne impinga in directia potrivita. Impuls ce poate veni din partea oricui, pentru ca toti oamenii sunt mesageri, transmitand altora idei despre viata.
       Priviti ce anume faceti astazi. In felul acesta alegeti voi sa va definiti ?
       Priviti ce anume ganditi astazi. In felul acesta doriti voi sa creati ?
       Priviti ce anume spuneti astazi. In felul acesta intentionati voi sa fie totul ?”
       Puneti-va intrebari despre voi insiva, despre lume si viata. Adevarata prosperitate si intelegere se afla in intrebari, nu in raspunsuri. Intelepciunea si progresul stau mai degraba in intrebari decat in raspunsuri. Nu ‚cine’ ne invata este important, ci ceea ‚ce’ ne invata acel cineva. Poate fi oricine.
        Va doresc tuturor puterea de a va crea o viata minunata de succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu