duminică, 8 ianuarie 2012

Ce dezvaluie culoarea ochilor?


Ochii verzi     
Persoanele cu ochii verzi sunt firi pasionale, in special cand vine vorba de viata amoroasa. Le place stabilitatea, motiv pentru care relatiile lor sunt de lunga durata. Totodata sunt si gelosi si posesivi, de aceea au nevoie langa ei de o persoana care sa le domoleasca starile de neliniste. 

Firi aventuroase, cei cu ochii verzi isi gasesc partenerul potrivit in acea persoana care poate sa ii fie alaturi si sa o sustina. Este important ca cel drag sa o sustina ori de cate ori are nevoie pentru ca si ea face asemenea.

Partenerul perfect este cel cu ochii Caprui

Relatie esuata cu barbatul cu ochii Albastri

Ochii caprui  
Persoanele cu ochi caprui sunt independente si puternice, daca intalnesc esecul, niciodata nu se dau batute, dar nici nu le place presiunea si stresul creat de munca in echipa. Fiind firi individualiste, adesea vor prefera munca in sistem individual, in pofida muncii de echipa.

Din punct de vedere fizic, persoanele cu ochi caprui sunt atragatoare, cu trasaturi fine si frumoase. De asemenea, ele sunt constiente de asta, ceea ce le face sa fie si un pic increzute si egocentriste. Dar sunt sociabile si pregatite sa duca o dezbatere pana la final.

Totodata, cand se indragostesc, se lasa prada sentimentelor. Aceasta poate fi una dintre cele mai mari slabiciuni in acele momente fac pe plac persoanei iubite. Dar nu fac excese sau nu sunt indiscrete, sunt persoane diplomate si intelegatoare.

Partenerul perfect este cel cu ochii Verzi

Relatie esuata cu barbatul cu ochii Negri

Ochii albastri  
Ochii albastri sunt considerati a fi cei mai atractivi ochi. Persoanele cu ochi albastri sunt firi iubitoare si sensibile. Cei cu ochi albastri fac tot ce pot pentru a face alte persoane multumite. De asemenea, acestia fac fata cu brio situatilor stresante, reusind sa ramana mult mai realisti in astfel de conditii.

Oamenii cu ochi albastri sunt mai politicosi, mai amabili si, de obicei, tind sa faca pe plac celorlalti. Acestia au relatii de durata lunga. Ei tind sa fie foarte senzuali si atractivi, stapanind de minune arta sarutului.

Partenerul perfect este cel cu ochii Negri

Relatie esuata cu barbatul cu ochii Verzi

Ochii negri  
Firi temperamentale, impulsive, persoanele cu ochi negri iau foc usor in situatii critice. Au o tendinta de a fi dure in anumite circumstante si de aceea au nevoie de un partener intelegator.

In plus, nu le place rutina, ceea ce inseamna ca partenerul ideal va trebui sa le asigure o doza semnificativa de nou, inedit. Ochii negri sunt misteriosi si atragatori, motiv pentru care, persoanele cu ochi negri nu vor duce lipsa de admiratori.

Partenerul perfect este cel cu ochii Albastri

Relatie esuata cu barbatul cu ochii Caprui








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu