luni, 2 ianuarie 2012

Putere nemarginita


Pentru inceput vreau sa incepi sa crezi cu adevarat in puterea nemarginita a Universului. Vreau sa te entuziasmezi la gandul acelei vieti superbe pe care ai putea sa o traiesti cu adevarat clipa de clipa in realitatea ta. Facand acest lucru incepi sa misti anumite vibratii in Univers si sa deblochezi anumite convingeri limitative care te-au tinut sa nu reusesti pana acum, indepartandu-te si mai mult de lucrurile dorite.
Vreau sa simti cu fiecare celula a corpului acel sentiment maret care curge prin tine in momentul in care te gandesti la bunastare, la abundenta, iubire si plenitudine in viata ta. Gandeste-te doar cum ar arata viata ta si cum ti-ai desfasura o zi din viata cotidiana cand ai avea absolut tot ceea ce ti-ai putea dori. Entuziasmeaza-te, razi, bucura-te si fii recunoscator ca si cum aceste lucruri ar exista deja in realitatea ta.
Pentru ca ele chiar exista. Pentru inceput vreau sa intelegi un lucru, si anume: orice lucru pe care ti-l doresti el exista deja la nivel vibrational pentru tine, inca din momentul in care dorinta ta a fost emanata in Univers. Insa acum, tu te pregatesti pentru ca aceste lucruri sa intre si in realitatea ta fizica.

Curatenie

In primul rand, pentru a face loc lucrurilor noi in viata noastra, e indicat sa facem curatenie in cele existente deja. Sunt convinsa ca aveti o multime de lucruri vechi pe care nu le mai folositi. Stabiliti-va o zi in care sa stati sa faceti ordine printre ele. Aruncati tot ce nu va mai trebuie, hainele pe care nu le mai purtati dati-le unor oameni care au cu adevarat nevoie de ele si care se bucura nespus sa le poarte.
In timp ce faceti acest lucru, veti deveni mai curati, mai organizati si veti da drumul energiei sa curga. Iar cum Universului nu ii place lipsa si golul, va avea grija sa va aduca in viata voastra toate lucrurile care va sunt cu adevarat necesare pentru o viata implinita.
In continuarea articolului peste cateva zile vom afla si cateva recomandari utile pentru a atrage lucrurile visate in viata voastra.
Cum sa atragem mai multa abundenta in viata noastra 2

Haideti sa vedem cateva recomandari utile.
Cumparati-va un caiet al prosperitatii in care sa scrieti zilnic tot ceea ce va doriti sa aveti in viata voastra, ca si cum ar fi deja aici, apoi recititi-le si puneti emotii pozitive si increderea ca meritati sa traiti tot ceea ce va doriti. (In acest caiet puteti chiar sa puneti in practica cateva dintre strategiile de care voi aminti mai jos prin care puteti atrage abundenta si prosperitate.)
Cumparati-va un jurnal al recunostintei in care sa va creati ziua perfecta si in care sa scrieti lucrurile pentru care sunteti recunoscator acum, in clipa prezenta, si intentiile voastre de recunostiinta pentru toate lucrurile pe care le vreti manifestate in realitatea voastra.
Multumiti pentru existenta lor si pentru manifestarea lor. Fiti recunoscatori pentru sentimentul minunat pe care vi-l da indeplinirea acestora. As vrea sa intelegeti cat de importanta este aceasta tehnica. Pentru ca atunci cand sunteti recunoscatori pentru ceva ce inca nu vedeti in viata voastra, inseamna ca aveti cu adevarat incredere ca veti dobandi acel lucru. Pe ce va concentrati, exact acel lucru/sentiment veti atrage in viata voastra.
Creati-va o afirmatie personala de abundenta pe care sa o rostiti zilnic. Simtiti sentimentul inaltator al libertatii financiare in fiecare clipa. Adaugati emotii puternice acestor afirmatii pentru ca in acest fel ele prind viata si vor ajuta la crearea si dobandirea acestor dorinte pentru voi.
Intreprindeti zilnic o actiune prin care sa va simtiti cu adevarat bogati. Nu trebuie sa cheltuiti multi bani pentru asta, insa sentimentul manifestat este imens si va atrage si mai multa abundenta in viata voastra. Ca sa ajungeti la succes, e indicat ca mai intai sa deveniti omul pregatit succesului si sa va comportati ca atare.
Creati-va 3 pusculite. Una de economii, una de investitii si inca una pentru caritate. Eu pun cate 10% din venit in fiecare dintre aceste pusculite. Va fi poate putin provocator la inceput, insa cand veti face din acest pas un obicei, veti vedea cum veti atrage si mai multi bani catre voi. Niciodata, dar niciodata sa nu uitati de caritate. Cu cati dati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Si daruiti cu seninatate, cu inima deschisa, stiind ca acestia se vor intoarce negresit la voi, prin cai nebanuite si multiple ale Universului.
Creati-va o declaratie a dorintelor pe domeniile vietii voastre. Poate sa fie pe financiar, relational, fizic, spiritual, absolut orice doriti sa atrageti in viata voastra. Scrieti tot ce ati vrea sa experimentati din fiecare punct de vedere, scrieti ca si cum succesul este deja in viata voastra, iar voi nu faceti decat sa confirmati acest lucru si va bucurati de tot ce traiti.
Faceti acest exercitiu cu incredere si veti avea mari surprize. Universul va incepe sa trimita catre voi surse imense de bogatie, va va trimite oportunitati si solutii noi, idei prin care puteti sa implementati toate proiectele care v-ar putea face cu adevarat prosperi. Simtiti bucuria implinirii succesului vietii voastre.
Vizualizati-va in fiecare zi viata ideala si traiti cu entuziasm si recunostinta sentimentul realizarii acesteia. Fiti bucurosi si imprastiati iubire si recunostinta pentru tot ce traiti.
Creati-va un panou de vizualizare in care sa puneti toate dorintele voastre. Cautati imagini cu tot ceea ce ati dori sa traiti. Vizualizati-le zilnic si multumiti pentru toate aceste senzatii minunate.
Eu va recomand sa va concepeti si o lista de carti prin care sa incepeti sa atrageti si mai multa abundenta in viata voastra, carti care se concentreaza pe prosperitate si evolutie personala. Cititi-le, invatati toate strategiile prezentate si incepeti sa le implementati in viata voastra. Pentru ca numai asa veti da drumul tuturor lucrurilor minunate sa va intre in viata si veti putea incepe sa va bucurati din plin de o viata cu adevarat implinita.
Va doresc succes in punerea in aplicare a acestor mici tehnici care va pot transforma cu adevarat viata! Tineti minte ca sunteti creatori de posibilitati nelimitate. Tot ceea ce va doriti, puteti avea! Fiti recunoscatori pentru aceasta putere nemarginita ce salasluieste in voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu