marți, 10 aprilie 2012

Testul Maykorner, un test incredibil despre cum sa te cunosti mai bine

Testul Maykorner este un test fantastic care invita la introspectie si autocunoastere, un test care ne propune sa cautam raspunsurile in locurile cele mai sigure, in noi insine.

TESTUL MAYKORNER - Cerinte:


1. Care este culoarea ta preferata?
2. Foloseste 3 cuvinte prin care sa spui DE CE culoarea respectiva este culoarea ta preferata. Poti folosi ORICE 3 cuvinte care iti trec prin minte si pe care le asociezi culorii preferate, cuvinte inspirate de culoarea respectiva. Aceste 3 cuvinte pot fi atat substantive, cat si verbe sau adjective.
Spre exemplu, verdele este culoarea mea preferata. Cuvintele prin care voi descrie culoarea respectiva si pe care eu le asociez culorii respective sunt: insufletire, mandrie, linistit.

testul Maykorner

 3. Daca ai putea sa fii orice animal de pe aceasta planeta, ce animal ai alege sa fii?

testul Maykorner

4. Foloseste 3 cuvinte (fie substantive, fie adjective, fie verbe) care sa spuna DE CE ai vrea sa fii tocmai acel animal sau ce anume iti inspira animalul respectiv. (spre exemplu, pentru cal – noblete, libertate, frumusete).
5. Proiecteaza-te mental langa o cascada care curge. Noteaza pe foaia de hartie 3 cuvinte care iti vin in minte in acel moment.
Testul Maykorner:  introspectie, autocunoastere, test incredibil
6. Acum, gandeste-te la culoarea alb. Scrie 3 cuvinte care iti vin in minte.
testul Maykorner
 Notati pe foaia de hartie, in ordinea in care le-am prezentat noi, raspunsurile celor 6 cerinte.

Rezultate test Maykorner:

Culoarea preferata reprezinta felul in care iti vezi propria persoana. Toate cele 3 cuvinte descriu modalitatea in care te percepi pe tine insati.

Animalul care ti-ai dori sa fii reprezinta felul in care te vad ceilalti. Toate cele 3 cuvinte descriu perceptia celorlalti asupra persoanei tale.
Cascada reprezinta viziunea ta asupra sexului si a relatiilor intime. Toate cele 3 cuvinte descriu felul in care percepi actul sexual, ceea ce crezi ca sexul intre doua persoane ar trebui sa fie (si CUM sa fie).
Culoarea alba reprezinta viziunea ta asupra mortii. Cele 3 cuvinte pe care le-ai dat descriu cel mai bine felul in care te gandesti la moarte.